BMW op het autosalon Brussel 2015: Europese premières voor X5 M en X6 M

bmw-x5m-x6m-facelift-2014_01

BMW mag alweer een plekje innemen in Paleis 7. Daar tonen ze een drietal Europese premières en ook wat dingen die nog niet in België werden vertoond.

De hoofdvogels bij BMW zijn de X5 M en X6 M. De vermogensmonsters op hoge poten werden vernieuwd en krijgen in Brussel hun Europese première. De 4.4 V8 benzinemotor wint 20 pk en 70 Nm tegenover zijn voorganger. Dat brengt hun vermogen op 575 pk en 750 Nm.

Behalve de M-versies van de X5 en X6 beleeft ook de 6 Reeks haar Europese première, nadat ze even voordien officieel werd voorgesteld in Detroit. Het betreft slechts een lichte facelift, waarbij je de lamellen in de grille moet tellen om het onderscheid te zien.

verstopt

Naast de Europese premières zijn er ook wat Belgische nieuwigheden te zien op de stand van BMW. Zo is er de Belgische première voor de 2 Reeks cabriolet en beleeft ook de Concept X5 eDrive zijn Belgische debuut in Brussel. In de coulissen zou volgens bepaalde bronnen een zevenzitsversie van de pas voorgestelde 2 Reeks Active Tourer te zien zijn.

BMW vind je dus in Paleis 7. De vernieuwde M6 krijg je pas te zien tijdens de Dream Cars show op 23 tot 25 januari, in Paleis 12. Daar zullen ook de M4 Cabrio en de i8 te zien zijn. Alle informatie over het autosalon vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws