Peugeot op het Autosalon Brussel 2018

peugeot-instinct-concept-2017_01

Ook bij Peugeot staat het komende autosalon in het teken van het autonoom rijden, al is er ook een plekje voor elektrische voertuigen voorzien.

Peugeot brengt namelijk de Instinct concept car mee. Dat is een wagen waarin de PSA-groep haar tijd investeert voor de ontwikkeling van het autonome rijden bij toekomstige Peugeots. Het zou zomaar eens kunnen dat je de designtaal terugvindt in je volgende Peugeot 508.

elektrisch gezinsbusje

Peugeot heeft ook een productieversie van de Partner TePee Electric mee, al rijst bij ons de vraag waarom ze nu pas dit model met een elektrische aandrijving uitrusten. De Partner TePee komt stilaan op leeftijd en bij Renault hebben ze al veel langer een Kangoo Z.E. rondrijden.

peugeot-partner-electric-autosalon-brussel-2018

Verder heeft Peugeot ook een hele reeks SUV's in het aanbod, van de 2008 over de 3008 tot de gezins-5008 die nét de hoofdprijs in de Vlaamse Gezinswagenverkiezing misliep deze maand.

Peugeot vind je op het autosalon in Paleis 4, recht tegenover Kia. Alle praktische informatie over het autosalon vind je in ons overzichtsartikel.

peugeot-5008-2017

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws