Lexus op het Autosalon Brussel 2018

lexus-autosalon-brussels-2018-bms

Vlaggenschepen moeten ook vernieuwd worden. Bij Lexus zwieren ze er ineens een grote coupé bij. Welkom in de nieuwe LS en LC.

Alleen maar hybrides op de stand van Lexus. En op de GS F, RC F en LC 500 na, lijkt ook het hele gamma tegenwoordig nog uit hybrides te bestaan.

Lexus zet dan ook hoog in op de aandrijving door middel van elektromotor en benzinemotor. Op de stand valt de groene kant van Lexus niet dadelijk op en misschien is dat ook hoe de toekomst er wil uitzien. Met iets meer respect voor de omgeving, maar daarom niet extravagant en opvallend.

Hoewel, als je de LC500h bekijkt, is dat het eerste dat hij doet: opvallen. Dat doet hij echter vanwege zijn pure vormen. Niet alleen de LC staat in de schijnwerpers, ook de LS luxeberline wordt hier geshowd, als Belgische première dan ook.

lexus--lc500h-autosalon-brussels-2018-bms

Naast deze twee haut-de-gamme nieuwigheden is er ook vernieuwing onderin het aanbod. Zo werd de CT200h dit jaar vernieuwd en kent ook de NX wat aanpassingen in zijn aanbod.

In Paleis 7 krijgt Lexus een plekje, vlak naast de stand van Toyota. Alle praktische informatie kan je terugvinden in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws