Jaguar op het Autosalon Brussel 2018

jaguar-e-pace-2017_01

Jaguar gebruikt Vier op een Rij om haar nieuwigheden in Brussel voor te stellen. En naast die vier is er ook een concept car op de stand te zien.

Waarom vier op een rij? Omdat er vier nieuwe modellen te zien zijn. Niet splinternieuw, wel voor het eerst te zien in ons land. Zo is er de E-Pace, de kleine broer van de F-Pace. De E-Pace is beschikbaar vanaf 36.050 euro en beschikt over motoren tussen 150 en 300 pk.

Een pak krachtiger is de XJR 575, de topversie van de vernieuwde XJ-reeks. We reden hem al voor je en we besloten dat het een echte Brit is. "Tonnen charme, bakken pk's en genoeg eigenzinnigheid om op een eigen eiland te kunnen overleven"

Daarmee hebben we al drie nieuwigheden gehad, verder is er nog de XF Sportbrake. Jaguar nam ons eerst in het ootje door te stellen dat er geen break meer zou komen van de XF. Verkeerd begrepen, of teruggekomen op de beslissing, wie zal het zeggen. Vast staat dat de XF Sportbrake de XF weer wat aantrekkelijker maakt tussen de concurrentie in dat segment.

jaguar-xf-sportbrake-autosalon-brussel-2018

Tenslotte staat ook de i-Pace Concept te blinken op de stand. Een elektrische SUV die Jaguar binnenkort al in productie wil brengen. Interesse is er zeker, in België alleen al werden 94 aanbetalingen gedaan voor een reservatie, en werd nog eens interesse van 500 potentiële kopers genoteerd.

jaguar-ipace-autosalon-brussel-2018

Paleis 6 is de place-to-be voor Jaguar-adepten. Net ernaast vind je ook Land Rover terug. Alle praktische informatie over het autosalon in Brussel vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws