Ford op het autosalon Brussel 2020: heel wat nieuws

ford puma 2019

Bij Ford in Paleis 4 hebben ze heel wat nieuwigheden voor je. Wat dacht je van de nieuwe Puma, of een Explorer?

Dat ze wat nieuwe modellen meebrengen naar Brussel, die Duitsers/Amerikanen. Zo heb je de nieuwe Puma crossover die eigenlijk de Ecosport in de schaduw mag gaan zetten. Maar eigenlijk is het hele crossover/SUV-gamma present, met de Kuga in Belgische première en ook de Explorer. Huh, Explorer? Ja hoor, nog niet helemaal op zijn gemak in Europa, maar met een stekker en hybride aandrijving moet het wel gaan lukken.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


ford explorer europa 2020

Staan ook op de Ford-stand: de Fiesta mHEV, de Focus mHEV en de Transit 2T Combi mHEV. De mild Hybrids zijn dus talrijk aanwezig bij Ford. Volledig plug-in hybride is de Tourneo Custom PHEV, die als hybride busje de personenwagenversie is van wat jouw loodgieter voor de deur heeft staan. Ook de gefacelifte S-Max krijgt een plekje op de stand.

ford tourneo custom 2019

Zoek je wat anders, dan kan je terecht bij de Ranger Raptor of de Mustang GT. Op de Mustang Mach-E is het nog even wachten. Voor de kampeerliefhebbers heeft Ford de Transit Custom Nugget bij. Dat doet ons eraan denken, Ford, je had ons nog een test met die laatste beloofd.

ford ranger raptor

Staat niet op de Ford-stand, maar wel tussen de Dream Cars: de Ford GT.

Ford vind je zoals gezegd in Paleis 4 van de Heyselgebouwen. Alle praktische informatie over het autosalon lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws