BMW & MINI op het autosalon Brussel 2020: geheime wereldpremières

BMW 2 Grand Coupe

BMW bevolkt samen met zustermerk MINI een stand in paleis 7. Daar tonen ze elk een wereldpremière. Welke dat is, dat houden ze graag nog even als verrassing.

raden maar

Nee, de BMW 2 Reeks Gran Coupé is het alvast niet. Die beleeft wel zijn Europese première nadat hij eerder al in Los Angeles aan het Amerikaanse publiek werd voorgesteld. Ook de 8 Reeks Gran Coupé werd al eerder getoond maar is toch één van BMW's blikvangers op de stand in Brussel. De M2 CS is ook te zien als Europese première, terwijl de X5 M zijn Belgische première beleeft.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


BMW 8 Grand Coupe 2019

Verder zet BMW voor elk wat wils op de stand. Van de BMW 118i over een 330e berline Plug-in hybrid tot de 520d Touring, de 745e Plug-in hybrid en de Z4 M40i Roadster. Crossoverfans - zijn die er? - hebben geen klagen, want ook de hele X-reeks is aanwezig, van de X1 sDrive18i tot de X7 xDrive 40i. Is er niet: de i8 Roadster. De i3 Advanced is er dan weer wel.

BMW X7 2019

Bij MINI hebben tonen ze hun bestaande speciale versies, met de Countryman Islington en de Clubman Hydepark. Het belangrijkste nieuws daar is uiteraard de elektrische MINI SE. 32,6 kWh, 184 elektrische paarden, 235km range en een sprintje van 7,3 seconden naar de 100. Ook de MINI John Cooper Works GP zal te zien zijn op de stand.

Mini Cooper SE 2019

dream cars

MINI toont de MINI John Cooper Works GP dus als Europese première, en je komt hem ook tegen in de Dream Cars-zaal. Daar vind je ook de BMW X6 M Competition en de M8 Competition Gran Coupé.

MINI John Cooper Works GP

BMW en MINI vind je zusterlijk naast elkaar in Paleis 7 van het autosalon. Alle praktische informatie vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws