Autonieuws: Fun

Schrijf je nu in voor de Antwerp GT Tour!

Dankzij Autofans maak je kans om in mei gratis met je klassieker op heerlijke rondrit te gaan tijdens de [Antwerp Classic Tour](https://autofans.be/nieuws/fun/39202-win-een-plek-de-antwerp-classic-tour-met-je-eigen-wagen-en-co-piloot-2018). Jaloers op die rondrit maar zelf enkel maar in het bezit van nieuw potent gerief? Dan kan je je inschrijven in de Antwerp Grand Tourisme Tour. Hetzelfde recept maar voor moderne pk-monsters!

Het Antwerp Classic Car Event denkt niet enkel aan de klassiekers, want de knappe koppen achter het evenement organiseren sinds vorig jaar ook een rondrit voor bezitters van nieuw sportief pk-gerief. Alhoewel het over een vrij losse inschrijving gaat. Het mag geen oldtimer zijn natuurlijk maar alles van een Lotus Elise tot Ferrari LaFerrari is evenwel toegelaten.

De tour gaat net zoals de Antwerp Classic Tour doorheen het Kempenland en zal doorgaan op 6 mei. Deelnemen kost je 180 euro, in ruil mag je gratis een co-piloot meenemen, krijgen jullie ontbijt en lunch, roadbook, opdrachten, rallyplaten en stickers en zijn er prijzen voor de eerste 3 winnaars.

Zin gekregen om je in te schrijven? Rep je dan als een malle naar de WEBSITE van Antwerp Grand Tourisme Tour!

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen