WIN: EEN PLEK IN DE ANTWERP CLASSIC TOUR MET JE EIGEN WAGEN EN CO-PILOOT! (2018)

wedstrijd-acce-act-tour-2018_01

Net zoals vorig jaar geven we bezitters van een oldtimer de kans om een plaatsje te winnen in een heerlijke rondrit in het Kempenland. Op 5 of 6 mei nog niets te doen? Waag dan je kans voor een zitje (met co-piloot) in de Antwerp Classic Tour! Wedstrijd afgesloten

Kriebelt de rondritmicrobe al in je lichaam? Dan hebben we goed nieuws voor Autofans met een oldtimer in de garage! Want samen met Antwerp Classic Car Event geven we een ticket weg voor de Antwerp Classic Tour, een heerlijke rondrit door het Kempenland (ja, dat is een streek) die tot in de puntjes verzorgd is. Je hoeft er trouwens niet alleen naar toe, want buiten je eigen oldtimer (uiteraard) mag je ook gratis een co-piloot laten deelnemen aan het avontuur!

Het ticket omvat ontbijt, lunch, roadbook, opdrachten & proeven onderweg, rallyplaten en stickers(t.w.v. 250 euro 05/05 of 180 euro 06/05). Hoe kans maken op deze prijs? Door simpelweg in de reacties na te laten waarom jij net dat felbegeerde ticket verdient. De winnaar mag kiezen of hij zaterdag 5 mei of zondag 6 mei wil deelmenen.

Vergeet zeker niet je e-mailadres na te laten (anders kunnen we geen contact opnemen) en mee te geven met welke auto je zal deelnemen (+jaartal). Wedstrijd werd gesloten op 13/04/2018 om 12.00u.

Veel succes!

Meer info over de Tour en mogelijkheid tot zelf inschrijven (buiten deze wedstrijd) vind je HIER.

Wedstrijd afgesloten

Laatst gepubliceerd

Reacties (33)

Plaats een reactie
Sven Goetz 13:24
afbeelding van Sven Goetz

Austin Mini Moke 1988
Instagram : antwerp mini moke ( foto’s )

Erwin Geuns 13:37
afbeelding van Erwin Geuns

Mij laten deelnemen is de enige manier om een Jaguar C-type aan de start te krijgen :-).

Gerd hullaert 13:48
afbeelding van Gerd hullaert

Een rijdende en in showroomstaat verkerende Jaguar XK120 FHC van het eerste bouwjaar. Rijder en bijrijder zijn British lifestyle fans.

Tony Kersbergen 13:51
afbeelding van Tony Kersbergen

Wij willen deze winnen omdat ik het mooie weer voor dit top event alvast heb besteld...hopelijk leveren ze dit weer voor het gehele weekend...
356 A 1959.

Mvg

Illya deman 13:52
afbeelding van Illya deman

Een kinderdroom kwam uit door harde werken en prive tijd opoffering eindelijk de vw notch en vw T1 gerealiseerd ! Nu is het dus tijd voor het ultieme aircooled genot

Nicolas Geerts 14:32
afbeelding van Nicolas Geerts

Na een gans winterseizoen sleutelen en vele vertragingen, had ik vorige week een rit op de agenda staan. Na 2dagen doorsleutelen toch nog het vertrek gehaald. Die dag 530km gereden met mijn 43-jarig bmwtje, apetrots!!!

Sophie Schollaert 14:37
afbeelding van Sophie Schollaert

Ik zou deze willen winnen voor mijn man ,is een grote fan van oldtimers en oldtimerritten
we hebben zelf een Volkswagen Golf Cabrio MK 1(1992) O-ADK-539 waar we heel graag mee rondtouren.

Kim Masson 14:40
afbeelding van Kim Masson

Eerste deelname aan een oldtimer event. We zullen met onze "SHADOW" een Mercedes 500 Sec van 1985 aan de start verschijnen.
Zou voor ons een enorm leuke ervaring zijn om hieraan deel te nemen met de familie :-)

Marc Reijntjes 14:57
afbeelding van Marc Reijntjes

Omdat ik mijn vriend met zijn Camaro SS van 1971 hier een groot plezier mee kan doen!

Bart Vanreusel 15:00
afbeelding van Bart Vanreusel

Omdat er in het deelnemersveld altijd wel plaats is voor een extra mini cooper, die tot nu toe elk jaar in het classic parking field van ACCE stond te popelen om de tour eens mee te rijden.

Bart Vanreusel 11:59
afbeelding van Bart Vanreusel

Bouwjaar 1974

Jean Knaepen 15:04
afbeelding van Jean Knaepen

Voor een gewonnen plaats op zondag 6 mei, zou ik graag deelnemen met mijn Nissan GTR R35 MY2015 in Gold Flake Red Pearl (1/1 in Europe, 1/22 in the World). Gentleman’s Edition (1/1 in the World).
Groeten. Jean Knaepen

Ingrid Aerts 18:07
afbeelding van Ingrid Aerts

Dan kan ik er een vrouwen dagje van maken! Waarom blijft het toch zo een mannenwereldje?! Ik rij zelf met onze super 7 op het circuit. Dus waarom het ticket niet eens aan een vrouw geven, met vrouwelijke co-pilote!!!
Groetjes
Ingrid Aerts

De Vos Tim 19:22
afbeelding van De Vos Tim

Ik zou het ticket graag winnen zodat ik mn vriendin kan verrassen met een super kado zodat ze met haar wagen (waar ze tot nu toe nog niet veel geluk mee gehad heeft door omstandigheden) kan meeryden! Het betreft een 1979 Lancia Beta MonteCarlo in nagenoeg volledig originele staat maar opgeleukt met een setje dubbele webers en sportivere velgen ;)

Bjorn 23:01
afbeelding van Bjorn

Mijn vrouwtje en ik,zouden dit graag winnen om zo de streek te leren kennen en natuurlijk eindelijk de antwerp Classic tour een keer te kunnen mee rijden. Grote fan...

Matthias Bosselaers 01:15
afbeelding van Matthias Bosselaers

Dit ticket winnen zou echt fantastisch zijn! Rij met een Saab 900 Turbo S cabriolet van 1992. Deze is al 20-22 jaar in ons bezit en heeft de laatste 12 jaar aan de kant gestaan in afwachting van het oldtimer worden. Sinds vorig jaar wordt er aan de knappe zweedse gewerkt om ze terug in topstaat te krijgen. Het zou fantastisch zijn om tussen andere prachtige wagens zo’n rit te kunnen doen. Zo kan ze de benen nog eens goed strekken in een mooie regio en kan ik mezelf ondertussen vergapen aan de andere oldies! De Zweedse schone, mama en ik zouden het heerlijk vinden om dit eens mee te maken!

Annemie Swerts 07:16
afbeelding van Annemie Swerts

Dakske open, zonnebril op, haren in de wind, zoeven over de weg in een prachtig landschap met een zwarte BMW Bauer...wat willen 2 blonde dames nog meer... ERBIJ ZIJN!!!!

Pieter Pools 07:49
afbeelding van Pieter Pools

Onze mazda MX 5 NA kan dit met gemak aan , en wij ook natuurlijk , een wedstrijd om wat te winnen is altijd een wedstrijd natuurlijk , je moet wat geluk hebben om in de prijzen te vallen , maar als je niet meedingt win je zeker nooit . het Kempenland in volle glorie rondrijden , het lijkt ons wel wat ... good luck to all of you.

Nick Karnas 10:11
afbeelding van Nick Karnas

Vw t2 westfalia tintop 1970
Omdat ik dat een geschikte activiteit vind om een zoon - vader momentje te hebben. Zou mijn vader dus willen meenemen als co-piloot in een mijn t2 met licht opgevoerde motor :-)

Dirk 10:25
afbeelding van Dirk

Ik ben van Britse makelij, 3,6L groot hart in een lange neus en mijn targadakje kan er af. Op mijn kont hangt een XJS-c badge en zou graag kennis maken met andere oldtimers op zondag. Mijn baasje vindt zeker een co-piloot die wil meerijden.

José 10:31
afbeelding van José

De gedoodverfde opvolger van de 911. Lang ondergewaardeerd en toch de laatste jaren een beetje eerherstel voor de 928. Heerlijk om het geluid van de 5.0L V8 te horen over Kempense wegen.

Elfried Antonissen 10:44
afbeelding van Elfried Antonissen

Vorig jaar waren mijn co-piloot en ik laatste omdat we veel strafpunten hadden gekregen voor het missen van een controlepunt bij één van de gemiddelde snelheidsproeven. Tijdens de snelheidsproef kregen we een vrachtwagen als tegenligger op een smalle weg en door het gemanouvreer hebben we een straat gemist. Dit jaar willen we de posities in de wagen eens wisselen en meedoen met een Fiat Abarth die gisteren officieel gekeurd is. En een gratis herkansing is dan mooi meegenomen

J. Maroy 11:10
afbeelding van J.  Maroy

Renault Dhauphine Gordini 1966, VW Golf GTI Mk1 1979, BMW E30 iX touring 1990, BMW E30 Baur 1991, Ford Transit MK1 1979, men vrouw zegt dak een probleem heb, zoiets als "zalt gaan ja !!!", help mij om haar van het tegendeel te overtuigen als ze de rest ziet rijden. Kzal haar dan laten kiezen welke we nemen {{;-), kwestie van de kerk ih midden te houden.

Charlie 11:31
afbeelding van Charlie

het zou gewoon leuk zijn te kunnen deelnemen, heb 2 wagens die in aanmerking zouden komen om deel te nemen, en voorkeur zo ik overlaten aan inrichters : een Sabra van '65 en een Renault R16TX van '74
mvg
Charlie

Johnny Hendrickx 13:00
afbeelding van Johnny Hendrickx

Zaterdag is oke ik bezit een traction Avent commercial van 1955 deze wagen zie je maar zelden omdat deze is uitgerust met een 5 de deur

Mertens 07:54
afbeelding van Mertens

Beste organisatie, top event met een 944 Porsche van 35 jaar jong is het plaatje voltallig .... succes aan de prachtige organisatie ... nu hopen wij nog op succes al vast met dank

Peter 14:28
afbeelding van Peter

Niet meer verder zoeken voor zaterdag! Mijn vrouwtje en ik komen met een klassieker, maar toch vrij zeldzaam: Porsche 911 3.2 Targa (1988) met 47K km. Volledig Europees en origineel en "erstlack". Reden voor deze rit: na het Limburgs spreken ze in de Kempen de meest sappige taal van België! CU

Gordon 15:02
afbeelding van Gordon

Ik zou graag mee willen zodat iedereen mijn mooie Lomax van 1984 kan zien. Ik heb er de laatsten jaren veel liefde ingestoken en nu is die klaar!
Dus ideaal om mee te doen!

Julien 15:48
afbeelding van Julien

De Volvo 440 houdt van tour-ritten , hopelijk ook van Antwerpen , want daar is ze nog niet geraakt ;-)

Bjorn 15:54
afbeelding van Bjorn

Hallo, jongere generatie en oldtimers je ziet het niet veel, dus moet dit event gepromoot worden bij jongeren... na vele sparen vorige zomer zelf een oldtimer aangeschaft... wat zou het leuk zijn om de jeugd te vertegenwoordigen !
Oldtimer: Porsche 911 targa ‘83
Mvg
Bjorn

Frederik 20:08
afbeelding van Frederik

Komen doe ik zeker maar winnen zou super zijn...
Ik wil die prijs wel omdat ik vind dat er veel te weinig bmw e21 323i 's of e30 tourings te zien zijn!!

Joppe Van der Steen 14:22
afbeelding van Joppe Van der Steen

Altijd al een passie voor oldtimers gehad. Ben vorig jaar naar de start van de Tour Amical komen kijken en stond verstelt van de mooie auto’s die er stonden. Graag had ik dit gewonnen om dan deel te nemen met een Datsun Fairlady Z

Joppe Van der Steen 14:52
afbeelding van Joppe Van der Steen

Graag had ik dit gewonnen om mee aan de start te staan van deze fantastische rally. Graag had ik deze meegereden met een Datsun Fairlady Z uit 1969.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws