Autonieuws: Officieel

Officieel: Renault Koleos krijgt kleine facelift

Verouderd kan je de Koleos qua looks niet noemen, maar wat opsmuk mocht hij wel gebruiken vond Renault.

Niet op Europees of Aziatisch grondgebied, wel op Argentijns grondgebied werd de nieuwe Koleos voorgesteld op de autoshow van Buenos Aires. Verrassend is deze facelift niet. Het verplicht nummertje omvat een nieuwe bumper vooraan en nieuwe grille met een iets feller aanwezig Renault-logo. Het kleurenpalet werd ook verruimd met onder andere dit Ebony Brown hue.


Binnenin vinden we een duo-klimaatcontrole terug, houten afwerking en een infotainment met het nieuwe R-link. Dat infotainmentystseem behuist navigatie, telefoon, bluetooth enzovoort. Het laat de bestuurder ook toe tot vijftig applicaties te downloaden. Wie wenst kan de Koleos ook uitrusten met een Bose audio-systeem, een dodehoekcamera, hill-assist en een achteruitkijkcamera. Het zijn allemaal optionele zaken die nieuw zijn op deze Koleos facelift voor 2014.

Welke motoren er onder de kap schuilen en of die aangepast werden, wordt niet officieel meegedeeld. Wat wel gezegd wordt is dat er een vierwielaangedreven variant in het gamma zit en enkele motoren met "veel koppel".

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen