Autonieuws: Fun

Jaguar XJL Cabrio van Newport Convertible

Een [Lexus LS600h Landaulet][1] niks voor jou? Dan kan je misschien wat met deze cabriolet van de Jaguar XJ. Newport Convertible is een bedrijfje gespecialiseerd in het wegsnijden van daken bij allerlei wagens. Zo vinden we in de catalogus een Cadillac Escalade Convertible of een Subaru STi Convertible terug. De nieuwste creatie is er dus eentje op basis van de grootste Jaguar. [1]: https://autofans.be/content/trouw-eens-een-aparte-cabrio-lexus-ls600h-landaulet

De wagen werd intussen uitvoerig getest en de constructie van de kap kreeg de nodige kritiek te verwerken. Zo zou de isolatie te wensen over laten. Het ligt ook voor de hand dat het sluiten van de grote kap vrij omslachtig verloopt. De rolbeugel moet de kap extra ondersteunen maar komt de esthetiek niet direct ten goede.

De XJL is verkrijgbaar via de Amerikaanse Jaguar-verdeler. Gegadigden betalen 49.000 dollar bovenop de basisprijs van een Jaguar XJL in de USA. Reken dus op een goeie 130.000 dollar voor deze XJL Convertible. Dan kan je beter wachten op de mogelijke komst van een Panamera Cabriolet.

Via: InsideLine

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen