LEGO Technic geeft je ook Grave Digger en Max-D

Onze woorden waren nog niet koud en daar staat al een nieuwe LEGO-set op vier wielen. Twee sets zelfs. Het goeie is dat beide sets je deze keer geen hoop centen moeten kosten.

Want de LEGO Technic Grave Digger en LEGO Technic Maximum Destruction zijn vanaf 1 januari 2021 beschikbaar in de LEGO-shop voor 19,99 euro. Dat is leuk voor als je nog een laat kerstcadeautje voor je neefje - of voor jezelf - zoekt.

Beide wagens komen rechtstreeks uit de Monster Truck races die Monster Jam heten. Grave Digger vindt zijn oorsprong in 1982, wanneer Dennis Anderson een monster truck besluit de bouwen om de zonen van zijn rijke werkgever te bekampen in de monster truck races. Intussen zit Grave Digger al aan zijn 40e exemplaar en LEGO vond dat een goed moment om een eigen versie uit te brengen. Voor Maximum Destruction begint het verhaal in 1999 met een commerciële deal in de worstelwereld.

LEGO geeft je voor het eerst een twee-in-een model in de Technic-reeks, zodat je niet per se Grave Digger op je kast hoeft te zetten maar je er ook iets anders mee kan bouwen. Bouw je 'm wel, dan kan je er beter mee (laten) spelen. De beide monster trucks hebben een opwindfunctie, zodat ze zelfstandig vooruitrijden.

Videootje van de Grave Digger in LEGO bekijk je hier.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws