Nissan GT-R weer wat aangepast voor 2013

Nissan GT-R

De GT-R ingenieurs bij Nissan zitten niet stil. Sinds zijn lancering in 2007 lijkt er wel elk jaar een aanpassing of facelift te komen. Zijn vermogen is zelfs al van 480 pk naar standaard 550 pk gestegen.

Voor 2013 komt er geen vermogenswinst bij. Wel zou de gasrespons midden en boven in de toeren een stuk beter moeten zijn. Het blok werd dan weer voorzien van nieuwe injectoren om een verlies in turbodruk te beperken. Verder kreeg de GT-R een nog stijvere carrosserie en zijn de dempers, veren en anti-roll bar aangepast naar aanleiding van de 24 uur van de Nürburgring. In de eerste helft van 2013 zou de "nieuwe" GT-R worden voorgesteld.

Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
James 20:55
afbeelding van James

.... I love this car. :-)

Kevin300 13:58
afbeelding van Kevin300

Vind dit ook zo ne prachtige bak he, hier zou ik echt eens graag een dagske (of meer) mee wille rondkarren!

Stebar 09:16
afbeelding van Stebar

Zet hier nog een extra tuningpakketje op en het hek is helemaal van de dam bij Switzer bv zijn er reeds vermogens tot 1500pk mogelijk.

MichelAngelo 17:07
afbeelding van MichelAngelo

Me 2!! en ik ben nog niet eens zo gek van z'n uiterlijk, alhoewel hij er achteraan gelikt uitziet, kan het vooraan toch veel beter maar... dat is niet waar het bij een GTR om gaat, bij zijn voorganger Skyline ook al niet, tis gewoon die gemene 'underdogfactor' die hier meetelt, zet hem naast legendarische sportwagens die makkelijk 2 tot 3 keer meer kosten en op papier zelfs performanter zijn, hij droogt ze nog steeds allemaal af gelijk nat servies en hij is op de koop toe betaalbaar voor 'het volk' en in de Nissan-assemblage ook gemaakt dóór het volk... zàlige wagen. moest ik een top 5 mogen kiezen waarmee ik een trackday mag beleven... deze staat er zeker en vast in!! (die maffe JukeR ook trouwens) :-D jaja... Nissan... Skyline, GTR, 350Z 370Z, JukeR,... al jaren sterk bezig eigenlijk.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws