Officieel: Nissan X-Trail facelift (2017)

nissan-x-trail-facelift-2017_01

Enkele maanden na de opgefriste Qashqai wordt ook grote broer X-Trail in een nieuw pak gehesen. Waardoor de 7-zits Qashqai terug in tred loopt met de rest van de familie en - belangrijker - hij kan pochen met stevig wat autonome technologie.

Zoals verwacht steekt Nissan na de lancering van de opgefriste Qashqai de X-Trail in een nieuw jasje. Een jasje dat je vooral zal herkennen door een stevig herwerkte voorsteven. Met typische V-grille en meer uitgeklopte koelsleuven. Het laat de SUV alvast wat stoerder voor de dag komen. Nieuwe 18-duims velgen en nieuwe lakkleuren moeten tenslotte klanten terug naar de showroom lokken voor de X-Trail.

nissan-x-trail-facelift-2017

Al is dat uiterlijk vertoon vooral een spotlight om veel belangrijkere wijzigingen onder de aandacht te brengen, want net zoals Qashqai krijgt de X-Trail ProPILOT aan boord. Een systeem dat de de X-Trail autonoom over de autostrade laat rijden op één laan. Net zoals duur gerief vanBMW en Mercedes dat kan. Vanaf augustus te verkrijgen bij je Nissan-dealer, deze X-Trail.

nissan-x-trail-facelift-2017
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin 07:22
afbeelding van Kevin

Netjes

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws