Passatcc eco performance concept op SEMA

Volkswagen wilt natuurlijk niet achterblijven qua presentaties op de SEMA show in L.A. dus stelden ze vandaag de Passat cc ECO performance concept voor. Hetgeen deze cc zo speciaal maakt is de instebare turbo waardoor je zélf kan kiezen welke prestaties de wagen levert en dus ook welke verbruikscijfers. Aangezien technisch vernuft alleen geen hoofden meer doet draaien werd de hele wagen onder handen genomen, gaande van uiterlijk vertoon tot het innerlijk comfort.

De 2.0 Tsi motor krijgt een instelbare APR turbo waarbij de bestuurder kan kiezen tussen drie verschillende standen: eco (222pk), GT (252pk) en full power (311). Welke jou het beste ligt kies je zelf, maar weet dan wel dat het verbruik in de ECO-stand variëert tussen de 8,5 en 10,5 liter per 100km. Niet slecht voor zo'n grote vierzits coupé.

Uiterlijk krijgt de CC een setje 20 inchers mee, vergezeld van nieuwe Brembo remmen en een H&R ophanging. De andere bodykit met aangepaste bumpers en gemotoriseerde achterspoiler à la Porsche moeten het een mooi geheel maken. Binnenin krijgen de reeds goed voorziene CC passagiers nog wat extra in de vorm van Recaro stoelen en een sportief uitziend stofje.

passat cc

passat cc

passat cc

Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 18:36
afbeelding van Wim

slim concept, of dat het ook werkt?

Tom 19:49
afbeelding van Tom

Ik snap ni waarom da APR nog ni naar europa is gekome, dees is sex op wiele, maar heb liever de vr6 me dees uiterlijk, kwestie van de show en go-geluiden te matchen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws