Pijn aan de ogen en elektrische Volkswagen

Ik wist niet eens dat dit gedrocht bestond en ik weet nog minder wie deze wagen op zijn oprit zou willen, maar Volkswagen zal op basis van deze Lavida een elektrische middenklasser voorstellen op het Salon van Peking. Het gaat om een prototype dat Shanghai VW, een Chinese alliantie tussen SAIC en Volkswagen, in de nabije toekomst zal gaan commercialiseren.

Voor Volkswagen is dit de uitgelezen kans om de piste van de commerciële elektrische auto te onderzoeken om deze nadien ook in Europa te bewandelen. De Lavida is een goedverkopende middenklasser in China die je kan situeren onder de Volkswagen Jetta.

Volkswagen Lavida

Volkswagen Lavida

Volkswagen Lavida

Bron: China Car Times

Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
SeMTeX 20:54
afbeelding van SeMTeX

Die Chineese brol mogen ze daar houden hoor!!

Peter_S 09:41
afbeelding van Peter_S

De 'Europese' modellen van Volkswagen zijn ook niet bepaald een feest voor het oog. Je kan de Chinezen ook moeilijk verwijten dat zij nu eenmaal andere esthetische voorkeuren hebben.
Dit gezegd zijnde vind ik het toch vreemd dat de Lavida niet in het minst gelijkenissen vertoont met de andere Volkswagen modellen. Nu ja, de gehele modellenpolitiek van het bedrijf hier in China, zeker wat betreft de grote modellen, is vreemd te noemen....

Wim 10:03
afbeelding van Wim

de europese interieurs zien er echt pakken beter uit

Scuffy 14:59
afbeelding van Scuffy

IK heb al lelijker auto's gezien ook qua interieur .enige kritiek komt van China is gegrond .

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws