Officieel: Lexus GS

Na wat gelekte beelden zijn hier nu de officiële beelden van de nieuwe generatie Lexus GS. Het design wijkt weinig af van de LF-Gh concept car die Lexus een aantal maanden geleden voorstelde, al zijn de scherpe kantjes er wat afgevijld.

Belangrijk om weten is dat de GS 350 vanop de foto's niet voor onze markt bestemd zal zijn. Lexus kiest ervoor om de GS 450h Full Hybrid versie bij ons in te voeren. Een GS 250 zou ook naar Europa komen.

Het interieur wordt er alvast wat luxueuzer op en er wordt meer ruimte gecreëerd. Lexus pronkt ook met allerlei veiligheidssystemen als Night Vision, head-up display, dodehoeksensor, Lane Keep Assist en Lane Departure Warning. De Europese versie van de GS wordt voorgesteld op de IAA in Frankfurt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 13:24
afbeelding van Techno Patat

Ik vind hem eigenlijk echt wel mooi! Dat grijs staat hem veel beter dan het wit van eerst! Interieur is ook net! Het is nog geen S-klasse beater, maar komt toch al goed in de buurt!

ThV 18:20
afbeelding van ThV

Kan zeker goed mee met een E-klasse of 5-serie en dat is de bedoeling denk ik, dus naar mijn inziens : mission accomplished !

Anonimonius 22:01
afbeelding van Anonimonius

Als GS-F moet dit best wel een knappe sportberline zijn hoor, en het is bevestigd door de topman van Toyota/Lexus : DE GS-F KOMT ZEKER!

B4 20:01
afbeelding van B4

Geen digitaal klokje meer dat er 20 jaar oud uitziet? Voor de rest wel heel knap

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws