Audi op het autosalon Brussel 2018

audi-a7-2017_02

Ook Audi heeft heel wat om te laten zien aan het publiek dat het Autosalon van Brussel bezoekt.

31 wagens staan er op de stand van Audi. Niet zoveel als bij zustermerk Volkswagen in de zaal ernaast, maar toch genoeg om zowat de helft van de beschikbare oppervlakte van Paleis 12 te vullen.

Belgische premières zijn er onder meer voor de nieuwe A7 Sportback en de nieuwe A8 maar ook de RS 4 Avant en de R8 Coupé RWS - je weet wel, die R8 met achterwielaandrijving - zijn er te zien.

audi-a8-official-2017

alles elektrisch

Maar Audi wil ons ook warm maken voor de toekomst. Zo is er de Q8 Sport Concept als een verre droom. De conceptversies van de wagens die Audi Brussels zal mogen bouwen vanaf 2019 staan echter niet op de stand.

audi-q8-sport-concept

Liever wat elektrisch racen, in je dromen dan? Audi brengt de e-tron FE04, de wagen waarmee ze dit seizoen meedoen aan de Formule E-kampioenschappen. Een model uit de huidige racecompetitie, in de Formule1 zou het niet gekund hebben. De e-tron FE04 staat op de Audi-stand op de publieksdagen, op de persdag toont Audi op dezelfde plaats de Elaine concept car.

Audi vind je in Paleis 12 van het autosalon, in de buurt van de andere sportieve merken van de d'Ieteren groep. Alle praktische informatie over het komende autosalon vind je in ons overzichtsartikel.

audi-rs-4-2017

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws