BMW & Mini op het autosalon Brussel 2018

bmw-x2-salon-brussel-2018

Het zal toch niet BMW zijn die met het meeste premières gaat lopen, zeker. Maar liefst twee wereldpremières en een handvol Europese zijn er te zien op hun stand in Paleis 7.

Al is het een beetje in bochten wringen als je ze allemaal gezien wil hebben. Want de Europese première van de X2 moet wachten tot de X2 in Detroit in wereldpremière is voorgesteld. Daardoor staat de wagen dus pas vanaf 15 januari op de BMW-stand, net als de i8 Coupé, trouwens.

genoeg werelds

In afwachting van beide niewigheden kan je je hart ophalen aan de wereldpremière van de 2 Reeks Active Tourer en 2 Reeks Gran Tourer facelift. Voorlopig krijgen we daar echter nog niet veel extra info over. Op 10 januari wordt alles wereldkundig gemaakt.

Verder is ook de facelift van de Mini Hatch en Mini Cabrio voorzien voor Brussel. Ook daar is voorlopig nog niet zoveel over geweten.

2017_bmw_i8_roadster

Wat we je wel nog kunnen vertellen is dat de BMW i8 Roadster present zal zijn op de BMW-stand. Die nieuwigheid komt samen op de markt met de facelift van de i8, maar mag al een paar dagen vroeger de stand betreden.

nog wat europees

Een Europese première is er nog voor de BMW M3 CS. Met wat extra franjes is dit speciale modelletje een meer hardcore variant van de 3 Reeks met M-badge.

bmw-m5-2017

Tenslotte zijn er nog wat Belgische premières te bewonderen op de stand van BMW. Zo is er de nieuwe BMW M5 en de extrasportieve i3s, staat de Concept Z4 ook te blinken op de stand en beleeft de Mini Electric Concept ook zijn Belgische première begin januari.

BMW en MINI vind je in Paleis 7, waar ze samen meer dan 40 modellen uitstallen. Dat is twee paleizen verder dan concurrent Mercedes en in de zaal naast concurrent Audi. Ons volledige salonoverzicht vind je in ons algemene salonartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws