RUF Rodeo Concept is een echte Porsche-offroader

RUF Rodeo Concept 2020

De Duitse constructeur RUF is normaal ook een vaste waarde op het salon van Genève. Wat RUF dit jaar zou hebben meegebracht? De Rodeo Concept.

De Rodeo Concept is een westerninterpretatie van de legendarische 911-rallymodellen en in het bijzonder de Safari van weleer. Onderhuids gebruikt RUF het monocoque carbonchassis van de CTR die het in 2017 voorstelde. Dat heeft niet alleen een geïntegreerde rolkooi, maar in het geval van deze Rodeo Concept ook vierwielaandrijving.

RUF Rodeo Concept 2020

Visueel combineert de RUF Rodeo Concept een bruikbaar dakrek met een verhoogde ophanging, en wordt het conceptmodel gedrapeerd in het olijfgroen van de Ruf BTR Nato en een goudachtige zandkleur. Extra lichten en zelfs een schopje op de motorkap achteraan ontbreken niet. Binnenin kiest RUF voor zadelbruin alcantara en leder en voor een native American-motief op de zetels.

RUF Rodeo Concept 2020

Onder de motorkap achteraan zit een atmosferische 4.0 zescilinder boxer met 510 pk, al monteert RUF op vraag een turbo. Een manuele zesbak is standaard, en je kunt zelf bepalen hoeveel vermogen er naar de voor- en achterwielen gaat. En tot slot? Er zijn matching cowboylaarzen voor bij de Rodeo Concept. We geven het maar mee.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws