Gelekt: Nieuwe Mercedes G-Klasse

mercedes-g-klasse-2018-leaked

Of er iemand bij Mercedes een goede loodgieter regelen kan?

Ok, flauwe mop, maar de nieuwe G-Klasse ligt daarmee wel vroegtijdig op je netvlies. Officieel wordt het model pas op 15 januari onthuld. Niet dat er echt schokkende dingen zijn gebeurd. De looks blijven trouw aan het origineel. Eerder al wist Mercedes dat de ergonomie er lichtjes op vooruit is gegaan door kleine aanpassingen aan het koetswerk, terwijl ook de aerodynamica lichtjes verbeterd is dankzij iets rondere vormen.

Het grote nieuws zit hem uiteraard in het interieur dat de Duitsers eerder al wereldkundig maakten. Dat kreeg een volledig nieuw design en neemt heel wat technologie over van de andere modellen uit het gamma. Inclusief het dubbele, digitale dashboard. De kenmerkende drie centrale knoppen voor de differentiëlen te vergrendelen zijn gelukkig wel op post gebleven, net zoals de kenmerkende grijphendel voor de passagier.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 18:54
afbeelding van Wim

ik ben blij dat hij hetzelfde is gebleven :)

Tuinarchitect 10:45
afbeelding van Tuinarchitect

Net niet!
Jammer, een evolutie zoals de 911 door de jaren heen heeft gehad ,zou dit model wel verdienen,deze wagen is uiterlijk modern geworden maar nog enorm herkenbaar.
Gemiste kans vind ik.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws