Alfa Romeo: "Tonale vanaf dit najaar te koop"

Alfa Romeo kijkt tegen een mooi najaar aan, want in september zou de Tonale officieel onthuld worden. Dat wordt stilaan tijd.

Maar bij Alfa Romeo zijn ze niet vies van een beetje stress voor de lancering van een model. Zo werd ook de Giulia een aantal keren teruggestuurd naar de tekentafel en wachtten we langer dan gedacht op de Stelvio. De Tonale, dat is een model onder de Stelvio en die zien we dit jaar nog voor het eerst in het echt. Tenminste, in september wordt het doek van de wagen gehaald, tegen november gaan de orderboeken open en in februari 2022 staan de eerste exemplaren in de showrooms. Stip het al maar aan in je agenda, want de eerste klanten kunnen nog wel eens een Launch Edition wegkapen, wordt gefluisterd.

De Alfa Romeo Tonale werd in conceptvorm voorgesteld op het salon van Genève in 2019. Hij gaat de strijd aan met onder andere de BMW X2 en Volvo XC40. Verwacht wordt dat hij veel van zijn motoren zal gaan delen met de Jeep Renegade, ook de 240 pk sterke plug-in hybride. Dat zou dan een eerste PHEV voor Alfa Romeo worden.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Via Wedding April 8.2018 21:28
afbeelding van Via Wedding April 8.2018

geachte/ Waarom autos van 150 pk en meer om te rijden tegen 30km/uur en 70/km en alsook in de file,overal dagelijks.Een 2 pkaatje is ruim voldoende

this 18:08
afbeelding van this

Niet iedereen woont op de ring van Brussel/Antwerpen. Genoeg plaatsen in België waar je wel de snelheidslimieten vlot kunt halen. En met pk kan je meer doen dan enkel topsnelheden halen hoor. Een auto met veel vermogen rijdt gewoon comfortabeler, je hoeft niet hele tijd in toeren te gaan als je eens wat vlotter wilt optrekken bijvoorbeeld. Rij maar eens een halfuurtje rond met een auto van 150pk+, je zal direct snappen waarom. Sportief rijden is maar 1 aspect van hoge pk's.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws