2019 wordt het jaar van Opel Mokka X, Adam en Corsa

opel-mokka-x-2016_02

Zeven nieuwe modellen in 2017 maar dat houdt Opel niet tegen om al verder in te toekomst te kijken. Want in 2019 krijgen we ook nog eens een nieuwe generatie Mokka X, Adam en Corsa voorgeschoteld.

Het lijkt er op dat tegen 2020 elke huidige Opel niet meer bij de dealer zal staan, want het merk deelt openlijk haar plannen met de buitenwereld. Die plannen lieten eerder al uitschijnen dat er tegen 2017 - beginnende met de nieuwe Insignia - 7 nieuwe modellen bij het merk komen te staan. Twee jaar later is het de beurt aan de volumedraaiers, want in 2019 krijgen de Mokka X, Corsa en Adam een nieuwe generatie.

Die laatste twee zullen tegen dan in Spanje van de band rollen, de Mokka X in Eisenach Duitsland. Een productieverschuiving die er volgens Opel voor zal zorgen dat de wagens efficiënter (lees: goedkoper) in elkaar kunnen worden geschroefd. Wij nemen vooral mee dat Opel de Adam nog een tweede generatie geeft, ook al kon die niet de gehoopte Fiat 500-verkoopcijfers voorleggen. Al zijn 225.000 exemplaren tot op heden niet magertjes.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws