Prijskaartje bekend voor Renault Captur E-Tech Hybrid (2021)

Renault heeft de prijs vrijgegeven voor de Captur E-Tech Hybrid, die het gamma hybrides verder vervolledigt.

Laten we direct met de deur in huis vallen: De Captur E-Tech Hybrid kost minstens 26.525 euro. Daarvoor krijg je dan de Limited#3-versie, een soort van instapper. Voor wie bedrijfsgewijs aankoopt doet Renault er met de Captur E-Tech Hybrid Corporate Edition nog wat euro's af tot 26.275 euro, maar die versie is niet voor iedereen bedoeld.

Renault hanteert dezelfde uitrustingsniveau's als voor de benzineversies maar levert de E-Tech Hybrid met wat extra uitrusting. Zo is er de mogelijkheid tot regeneratief remmen via de e-shifter en de automaat. Verder kan je ook de energiesstroom volgen op het centrale dashboardscherm. Er is standaard automatische airco en er zijn ruitenwissers met regensensors.

Trapsgewijs gaat de prijs logischerwijs omhoog naarmate je meer uitrusting verkiest. De Intens kost je zo 28.025 euro, de R.S. Line kost 30.125 euro en de Initiale Paris krijg je pas mee als je 31.000 euro op tafel legt.

Met de lancering van de Captur E-Tech Hybrid dicht Renault het gat tussen de benzinerijdende Capturs en de Captur E-Tech Plug-in Hybrid. Die laatste koop je voor 32.575 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws