VW Golf GTI Edition 45 lekt

De Golf GTI bestaat al vijfenveertig jaar en daarom heeft Volkswagen een jubileumversie voorzien. Die is té snel en rijdt nu al het internet op.

Niet dat 45 jaar een speciale verjaardag is voor het model, want Volkswagen doet zowat elk jaar een "Edition .." in de verkoop. Die krijgt dan wat extraatjes en zo staat de Golf GTI weer wat extra in de aandacht. Voor verzamelaars is het een leuk hebbeding want voor extra vermogen hoef je het niet te doen, volgens de bron.

rode bies

Voor de visuele tweaks dan weer wel. Hij krijgt namelijk dezelfde voorzijde als de Golf GTI Clubsport maar Volkswagen voorziet de Edition 45 wel van een andere front splitter. Speciaal voor deze reeks zijn er ook de zwarte velgen met rode bies. Verder naar achteren toe zien we ook de dikkere deurlijsten én er zit een "45" logo op de flank van deze GTI-versie. Achteraan zit er ook weer een aangepaste bumper met een stukje extra in koetswerkkleur. De ronde uitlaateindes worden zwart gemaakt nog voordat de Golf GTI Edition 45 één meter gereden heeft.

Binnenin zou de Edition 45 sportzetels krijgen met een 45-logo erop en het is meer dan waarschijnlijk dat hij het gelijkaardige ruitjesmotief krijgt als de originele Golf GTI uit 1976.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws