Top Nissan wist niets van de Juke-R

De marketingcampagne rond de Nissan Juke-R was niet mis, talloze video's en teasing zorgden ervoor dat de opgevoerde Juke in no-time wereldbekend werd. Maar nu blijkt dat de top van Nissan in Japan van niets wist. Het Juke-R concept is gebouwd door de Britse tak van Nissan, maar die hadden blijkbaar geen toestemming vanuit Japan gevraagd. Ze zijn er dan ook enorm teleurgesteld in de Britse tak omdat ze hun 'vlaggenschip model' gebruikten als basis voor een high-performance variant. Heel veel reden tot jaloezie hebben de Japanners echter niet, want de Juke-R zou er hoe dan ook maar in 2 exemplaren komen. Onlangs stelde Nissan nog hun Nismo variant voor, alsook een Juke met peper.

Wat de gevolgen zullen zijn voor de Britten is nog maar de vraag. Ons inziens kan je als top alleen maar blij zijn met de inzet van uw medewerkers en de daaruit volgende aandacht.

Via Autoblog.com

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yvesw 14:25
afbeelding van Yvesw

@Michelangelo: De Juke is inderdaad een auto die gewoon moet rijpen... Toen ik de eerste beelden ervan op het internet bekeek was ik ook niet meteen overtuigd, maar toen ik hem voor de eerste keer tegenkwam in het bordeauxrood met zwarte velgen was ik meteen verkocht. Alleen spijtig dat er alleen maar saaie uitvoeringen zijn... Dat maakt de Juke-R dan weer wel helemaal goed!!!

Sven 15:14
afbeelding van Sven

de DIG-T met 190 pk is anders ook niet mis.

Yvesw 16:09
afbeelding van Yvesw

@Sven: Oké, saai is misschien een fout woord... "Niet spannend" is beter. Ik bedoel, de DIG-T met 190pk zal best wel vlot rijden... Maar spannend?

Sven 22:18
afbeelding van Sven

Ja, das waar. Dat ziet er bijna hetzelfde uit als een Juke 1.5 dCi.

Yvesw 12:18
afbeelding van Yvesw

Inderdaad! Gelukkig komt Nismo nog met een pakket op de proppen... Maar wordt dat eigenlijk leverbaar in België? En dan krijg je weer het probleem dat 190pk misschien net iets te zwak is voor zo'n stoer uiterlijk... Problemen! Problemen!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws