Officieel: Mercedes-Benz C-klasse Coupe 2011

Na de vele lekken, is er dus nu eindelijk ook officieel bericht over de nieuwe c-klasee coupé. Na 2 jaar vrij spel voor de Audi A5 en BMW 3 Coupé, is er nu terug een 3de edele Duitse coupé in het d-segment.

De C coupé zal dan ook even lang zijn al de huidige C-klasse sedan. Hij is wel net wat lager geworden daar het dak te verlagen met 41mm. Ook zit er bij de coupé nu een kleine knik in het achterruitje.

Bij zijn lancering zullen 5 motoren beschikbaar zijn. Dieselen kan met de 170(of 163) pk sterke C220 cdi of de 204 pk sterke C250 cdi. Ga je voor benzinemotoren, dan kan je terecht bij de C180, C250 of de zescilinder C350. Die bieden respectievelijk 156 pk, 204 pk en 306 pk. Later komt er natuurlijk ook een 5.5 V8 AMG variant die maar liefst over 450 pk zou beschikken.

Vanbinnen krijgt de C-coupe het vernieuwde interieur van de C facelift. De C-klasse coupé zal in juni in de showrooms te zien zijn.

Mercedes-Benz c-klasse coupe 2011
Mercedes-Benz c-klasse coupe 2011

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Karel 09:36
afbeelding van Karel

toch wel mooi, in het donker grijs staat hij wel een stuk beter dan dat rood

TdM 11:17
afbeelding van TdM

Ziet er goed uit! Ben benieuwd hoe de amg versie tegen de m3 staat..

Wim 11:25
afbeelding van Wim

wss voor 99% hetzelfde als de C sedan tov M3 :) een goede formule moet niet gewijzigd worden, vooral het geluid moet goed zijn van de 5.5 V8, dus laat die turbo er maar af

Mesoerrie 20:08
afbeelding van Mesoerrie

Ziet er goed uit!
Zo'n rooie Merc is toch ook niet mis hoor, al staat grijs hem net iets beter...

Techno Patat 23:22
afbeelding van Techno Patat

Hmm, ik hoooop echt voor m'n portefeuille dat ik hem niet tegenkom in het echt, want als ik hem innhet echt even prachtig vind zoals nu op foto ga ik plooien en hem kopen :o! Miss enkel de achterkant iets verlagen, de staat een beetje hoog imo!

Wat een auto, bijna even mooi als de s5, wat zeg ik: MOOIEE! en dat vond walter da silva zijn beste ontwerp ooit! (a5 is toch net niet zo mooi als de s5) wil toch al iets zeggen vind ik :)!

Weet er iemand als dit nu we deur overzet voor een c-cabrio? Want de E-cabrio is wel mooi, maar een beetje een dure koop voor een beddenhoezen dakske :)!

Anonieme gebruiker 11:43
afbeelding van Anonieme gebruiker

heb hem gisteren gekocht in magneetzwart
AMG pracht van een wagen

henk 16:25
afbeelding van henk

Goede middag
Ik had een vraag over die koplampen van die Mercedes c klasse coupe bouwjaar 2011
ik ben al een tijdje opzoek naar deze koplampen krijg iedere keer te horen dat ze nog niet verkrijgbaar zijn maar ik zie ze hier toch duidelijk in een coupe zitten
waar zijn deze verkrijgbaar?
mvg
henk

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws