Gelekt: Audi Allroad Shooting Brake Concept toont volgende generatie TT

audi-allroad-shooting-brake-crossover-concept-detroit-2014

Een aantal dagen voor de officiële lancering zijn de beelden van de Audi Allroad Shooting Brake Concept het internet op geslopen. De wagen zou de voorbode zijn van de volgende generatie TT.

Een TT Shooting Brake dan? Niet direct, want ook bij de vorige generatie visualiseerde Audi deze eerst als shooting brake. We zien een opvallende grille - met e-tron badge - en daarnaast koplampen die nog wat meer dichtgeknepen zijn dan bij de huidige modellen. Let ook op de vorm van de lichten zelf, ze doen wat aan de achterlichten van Lamborghini denken. Plastics worden gebruikt voor de zijkant op te smukken en hem een stoerder uiterlijk te geven. Achteraan zien we een dikke spoiler op de achterklep en een dubbele uitlaat, benieuwd of we die ook op een productiemodel zullen zien.

audi-allroad-shooting-brake-crossover-concept-detroit-2014

Kijken we naar de interieurfoto, dan zien we dat die wel wat wegheeft van de foto die we van de TT zagen. Ronde ventilatiemonden kennen we van de recentste productiemodellen, terwijl een afgeplat stuurtje de sportiviteit moet benadrukken. Verder is er de digitale tellerpartij waarmee Audi haar toekomstige modellen wil gaan uitrusten. Vorsprung durch Technik, weet je.

audi-allroad-shooting-brake-crossover-concept-detroit-2014

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws