Alfa Romeo op het autosalon Brussel: Tonale Concept

-

De Belgische tak van Alfa Romeo doet een inspanning om de stand van het Italiaanse merk wat sexy te maken tijdens het komende salon.

Geen wereldprimeurs bij Alfa Romeo, zelfs een uitgedund gamma. De grootste nieuwigheden waren tot voor kort de modeljaarupdates van de Stelvio en de Giulia. Ook de Giulietta is te zien in Brussel, al was hij dat de afgelopen 9 edities ook al. Van de Alfa Romeo 4C is geen spoor meer en ook de MiTo is uit de showroom verdwenen. Wel zijn er nog de Quadrifoglio-versies van de Giulia en Stelvio om de honger te stillen.

Dan zat er niks anders op voor Alfa Romeo dan een concept car op te trommelen. Voor de productieversie van de Tonale zijn we nog wat te vroeg maar het merk plaatst wel de Tonale concept car die hem voorafgaat op de stand. De concurrentie van de Tonale worden de BMW X1 en de Audi Q3. Alfa voorziet ook een plug-in hybride versie van de Tonale.

Interesse aangewakkerd? Alfa Romeo vind je in Paleis 7 naast Jeep. Alle praktische info vind je terug in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws