Citroën DS Divine is goddelijke concept voor Parijs

citroen-ds-divine-concept_01

Met de DS Divine toont Citroën dat het nog steeds toekomst ziet in de DS-lijn. Die toekomstige designelementen zitten vervat in deze heerlijke concept die zal staan blinken op het autosalon van Parijs.

De DS-lijn doet het niet slecht bij Citroën. De kleine DS3 kan op veel bijval rekenen bij het hippe volk en de DS5 is een lekker eigenzinnig alternatief voor de Volkswagen Passat of BMW 3 Reeks.

De toekomst

Stilstaan is echter achteruitgaan en daarom moet het Franse merk al nadenken over het toekomstige design van nieuwe generaties of modelletjes. Deze DS Divine is daar de voorbode van. Opvallend daarbij is de prominent uitgehouwen grille en het ontbreken van een achterraam. Die achterste glaspartij krijgt namelijk een afdekplaat (Lotus Exige iemand?). Verder merken we strakke lijnen, lange achterlichten en een rond achterste op deze conceptuele hatchback op.

citroen-ds-divine-concept_01

Binnenin is het dan weer een overaanbod aan Swarovski-kristallen, carbon en minimalistische bedieningselementen. Zoals een typische concept dus. Verwacht meer plaatjes en info van ons tijdens het autosalon van Parijs,

citroen-ds-divine-concept_01
citroen-ds-divine-concept_01

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Wim 12:05
afbeelding van Wim

doet me niets eigenlijk

Henry 12:39
afbeelding van Henry

Pudding-design.

Quin 11:21
afbeelding van Quin

Same here, beetje te veel fantasietjes. Zou mooier zijn zonder die gekke grill en dak.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws