Ferrari 458 Monte Carlo: De Scuderia van de 21ste eeuw

Ferrari Monte Carlo

Dat er een hardcore variant zit aan te komen van de Ferrari 458, dat wisten we al. Nu duiken er stemmen op dat de variant naar de naam "Monte Carlo" luistert en dat je hem, als goede klant, nu al kan bestellen.

Volgens cliënten van Ferrari, die ook op het forum van TeamSpeed zitten, zijn de orderboeken opengegaan van de hardcore variant van de 458 Italia. De sterkere variant wordt normaal voorgesteld op het autosalon van Frankfurt later dit jaar.

Ferrari zou echter Ferrari niet zijn moest het haar vermogende klanten niet stiekem sneller een kijkje laten nemen. Kijk maar naar de LaFerrari die al uitverkocht was voor iemand van zijn bestaan afwist.

Op dit moment weten we weinig van de wagen. Al kan je er van uit gaan dat hij een stukje lichter, een toefje sneller, een stukje strakker maar vooral een pak duurder zal zijn. De toevoeging "Scuderia" die, vader van de 458 Italia, de F430 kreeg zou plaats maken voor "Monte Carlo".

De 458 Monte Carlo volgt hiermee de 430 Scuderia en 360 Challenge Stradale op. Twee namen die toch net iets meer tot de verbeelding spraken. Al geeft de Monte Carlo benaming wel een idee van waar we hem vooral zullen tegenkomen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
toekomst 14:09
afbeelding van toekomst

Dan zijn de namen van toekomstige Ferrari's ook al bekend. Ferrari Dubai, Ferrari Qatar, ...

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws