Nissan GT-R Nismo krijgt +570 pk

Nissan GT-R Nismo

Eerder deze maand wisten we, op het event van de 370 Nismo, al te ontfutselen dat er volgend jaar een GT-R Nismo kom. Nu duikt er extra informatie op dat deze GT-R de snelste Nissan ooit zal worden.

Volgens ingenieurs van Nissan zal de GT-R Nismo een rondje Nürburgring - je weet wel, dat circuit waarmee merken de lengte van hun mannelijk lid testen - afleggen onder de 7 minuten en 18 seconden. Hiermee is hij sneller dan de huidige GT-R en zelfs een stuk sneller dan de nieuwe Porsche 911 GT3. Die heeft er namelijk een gigantische 7 minuten en 22 seconden voor nodig. Bijna stilstaan tegenover de GT-R dus.

Lage prijs, extreem veel kracht

Nissan ontwerpt de GT-R Nismo helemaal in filosofie met het submerk. "Een zachte prijs, meer kracht, betere handeling en knappe looks", aldus Nissan. Het vermogen zou trouwens een stuk boven de 570 pk gaan liggen aldus de speculatiemolen. Meer informatie is er momenteel nog niet. Al zal die gaandeweg wel uitlekken.

Er rest ons echter nog één belangrijke vraag. Hoe snel gaat de GT-R Nismo naar de honderd? Wij gokken op minder dan twee seconden.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Vermeir Luc 15:17
afbeelding van Vermeir Luc

Minder dan 2 seconden is onmogelijk met deze beperkte vermogenswinst .
Het zal eerder zijn in de orde van 0.0000000005 , je weet wel, maar laat ons hopen dat het het wat meer is.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws