Mitsubishi bouwt Concept XR-PHEV EVOLUTION voor GT6

mitsubishi-visiongt6_01

Het Japanse merk bouwt een conceptuele racewagen die gebaseerd is op een conceptwagen. Nog een stapje verder? De wagen zal enkel te bekijken/ rijden zijn in de racegame Gran Turismo 6.

Moest je het nog niet weten, de Gran Turismo-reeks bestaat 15 jaar. Om dat te vieren werkt de ontwikkelaar samen met constructeurs en designhuizen om unieke wagens te ontwikkelen voor de racegame. Eerde zagen we al de Mercedes AMG Vision Gran Turismo, nu is het de beurt aan Mitsubishi.

Toekomstige Lancer Evolution?

De XR-PHEV EVOLUTION is dus gebaseerd op de eerder getoonde XR, een compacte SUV (denk aan de Mitsubishi ASX-opvolger) met een 1.1 turbogeladen benzinemotor en elektromotor. Wat er onder de kap van deze opgepepte digitale versie zit, daarvoor moeten we de game spelen. Wij zien er alleszins toch een voorbode van de nieuwe Lancer Evolution in, een wagen waarvan de toekomst onzekerder is dan ooit. Dromen mag echter...

Ps: Je kan Nederlandse ondertiteling aanzetten in het Youtubefilmpje.

Ps2: We zijn ons ervan bewust dat er ondertussen al meerdere verjaardagwagens voor GT6 zijn uitgekomen. Echter wachten we tot het einde om ze allemaal te bundelen. De meest opvallende tonen we jullie echter meteen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws