Verzamel ze allemaal: Mercedes G 63 AMG & G 65 AMG Crazy Color Edition

mercedes-g63-g65-crazycoloredition_04

Met het einde in zicht voor de huidige G-Klasse doet Mercedes nog een laatste gooi om het rijke cliënteel te overtuigen er ééntje te kopen. Hoe? Door de G 63 AMG en G 65 AMG te voorzien van extreem felle kleurtjes. Voor een stevige meerprijs natuurlijk...

Mercedes noemt het de 'Crazy Color Edition'. Een naam die de lading eigenlijk volledig dekt, want het voorziet de AMG-modellen van de G-Klasse van een wel zeer kleurig tintje. Vink je als koper de optie aan, dan krijg je de keuze uit vijf verfkleurtjes om je wagen mee uit te rusten. Specifiek gaat het over: solar beam, tomato red, sunset beam, galactic beam en alien green. In mensentaal: felgeel, felrood, feloranje, felgroen en donkerpaars.

Het mag wat kosten

In Duitsland ben je tussen de 15.000 en 20.000 euro kwijt, afhankelijk van de kleur. Een serieuze smak geld voor een lakkleur. Of de speciale editie naar België komt en wat dat juist moet kosten hebben we even nagevraagd bij Mercedes. Komt 'ie wel, dan zal het misschien nog wat duurder zijn. Maar hey, opvallen in Londen mag wat kosten natuurlijk. Benieuwd of iemand ze allemaal zal kopen.

UPDATE: Hieronder de Belgische prijzen

mercedes-g63-g65-crazycoloredition
mercedes-g63-g65-crazycoloredition
mercedes-g63-g65-crazycoloredition

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws