Dit is de Pagani Huayra BC

pagani-huayra-bc-teaser_01

De Huayra nog een streepje extremer maken, daar werkte Pagani de laatste jaren aan. Het resultaat toont de Italiaanse supercarbouwer in een eerste teaserbeeld. En ja, er zullen spoilers zijn...

Het nieuwe jaar zetten ze bij Pagani alvast goed in, want de vruchten van hun hard werk worden de komende maanden geplukt. Het is te zeggen; al langer gaat het gerucht de ronde dat de supercarbouwer op het autosalon van Genève in maart een extremere variant van de Huayra zal voorstellen. Blijkbaar geen gerucht uit de lucht, want het merk stuurde zelf een eerste teaserbeeld naar buiten van dit model via haar officiële Facebookpagani (heb je 'em?).

Daardoor hebben we niet enkel beeld, maar ook een naamindicatie, want in het bijschrift valt #huayrabc te lezen. Huayra BC dus. Waar die laatste twee letters voor staan, het is momenteel nog een raadsel. Wel weten we dat het model meer pit haalt uit de 6-liter V12 die in de reguliere versie goed is voor 730 pk en dat er wat kilootjes zullen bespaard worden.

2016 is coming. #pagani #huayrabc

Geplaatst door Pagani Automobili op donderdag 31 december 2015

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws