Polestar opent downpayments voor Polestar 1, ook in België

polestar-1-geneve-2018-gims

Vandaag de 13e opent Polestar de rekening in België waarop de geïnteresseerden hun pre-order van de Polestar 1 kunnen bevestigen met een geldsom. Om de boterhammetjes van de arbeiders te betalen, bijvoorbeeld.

De eerste Volvo-afgeleide van Polestar trok op het salon van Genève veel geïnteresserden. Al op de openingsdag lieten 200 mensen hun interesse optekenen, dat aantal groeide intussen aan tot 7.000 man.

centjes naar de bank

Die kunnen nu hun interesse committen door een eerste deposit van 2.500 euro te doen. Dat levert hen een plaatsje op de wachtlijst op waardoor de levering van hun bolide weer een stapje dichterbij komt. Polestar laat weten dat de pre-orders beschikbaar zijn voor 18 specifieke landen, waaronder ook België. Dat is nieuws, want oorspronkelijk zou België pas later in het verhaal betrokken worden.

Update 14/3: Voor België waren er tot nu al 254 geïnteresseerden. Twee dagen na de opening van de downpayment werden al een 25-tal Belgische betalingen ontvangen.

polestar-1-geneve-2018-gims

De Polestar 1 is een plug-in GT coupé met 600 pk en 1.000 Nm koppel. Da aankoopprijs voor de wagen ligt rond de 150.000 euro, al kan je ook voor een subscriptie kiezen. De huurprijs daarbij is nog niet bekend.

HIER kan je jouw Polestar 1 alvast configureren vooraleer je hem reserveert.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:39
afbeelding van Techno Patat

En als ik nu eens aanbetaal door de boterhammetjes voor de werkmannen te voorzien? Lukt dat ook :D?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws