Nissan LEAF Nismo is hot electric hatch

nissan-leaf-nismo_1

Een gepimpte versie van een elektrisch voertuig, is dat wat elektroland nodig heeft om wat mee populariteit te krijgen?

Relatief betaalbaar, zo'n LEAF. Maar evengoed redelijk braaf, in de looks. Maar daar kan verandering in komen, want Nissan besloot de LEAF een nog aantrekkelijker uiterlijk te geven door hem een Nismo-hemdje aan te trekken. Eerder toonde Nissan de aanpassingen al op een studiemodel, nu is er een productiestart.

kleine upgrade

Motorisch verandert er jammergenoeg niet zo heel veel. Dankzij het herschrijven van de software kon Nissan een directere gasrespons verkrijgen. Qua rijgevoel verandert er ook wat, want de stuurinrichting werd herwerkt en er werd een straffere ophanging gemonteerd.

Uiterlijk vertoon is er ook, op deze elektrische Nismo. Een bodykit voor wat downforce extra, 18 inch lichtmetaal en rode accenten rondom. Ook binnenin zijn er de rode accenten en een met koolstof afgewerkt dashboard.

Voorlopig is de LEAF Nismo er enkel voor de Japanse markt. Wanneer hij naar bij ons komt kunnen we je nog niet vertellen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Eddy 22:03
afbeelding van Eddy

Redelijk betaalbaar in aankoop maar wel een fors maandelijks bedrag aan huur voor de batterij. Momenteel zijn er nog geen echt betaalbare electrische auto's. Niet iedereen kan of wil 40.000€ besteden aan een auto.

Johnpv 07:12
afbeelding van Johnpv

Fake news !!!
Waar haal je die onzin ?

Wim 10:24
afbeelding van Wim

idd, bij Renault zijn er huurformule's voor de batterij, maar bij Nissan naar mijn weten niet

Yde wim 19:57
afbeelding van Yde wim

Kost geen 30000

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws