Alfa Romeo voegt Veloce Ti-versies toe aan Giulia- en Stelvio-gamma

Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti & Giulia Veloce Ti (2020)

Alfa Romeo betitelt de op één na strafste versies in het aanbod van de Giulia en de Stelvio al een tijdje als Veloce. Nu voegen ze daar ook een Ti-benaming aan toe, wat staat voor Turismo Internazionale.

Hand in hand gaan ze, de Stelvio en Giulia. Ook na de facelift blijven beide wagens samen hun updates krijgen. Zoals de nieuwe Ti-varianten voor de Veloce's. Vermogensgewijs verandert er niks en dus kan je nog altijd kiezen voor de 2.0 T met 280 pk of de 210 pk sterke 2.2 JTD. Schakelen doe je in beide gevallen met een achttraps automaat.

Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti & Giulia Veloce Ti (2020)

interieurupgrades

Wat verandert er dan wel? Wel, de Stelvio krijgt dikke 21 inchers en een nieuwe beschermplaat onder de achterbumper. Binnenin heb je Alcantara op de sportzetels en krijg je her en der carbonvezel accenten over dashboard en deuren. Ook de Giulia krijgt andere velgen, al zijn die dan niet zo groot. Verder krijgt hij dezelfde interieuraanpassingen als de Stelvio. Ook de ramen worden getint en rondom worden Ti-badges gestrooid. Ook de zijspiegels zijn anders dan de normale Veloces, nu zijn ze zwart gelakt. Volgens Alfa Romeo is de Ti-versie bedoeld om de Veloce's wat meer richting de krachtigere Quadrifoglio's te laten evolueren.

Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti & Giulia Veloce Ti (2020)

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws