BMW toont eerste beelden elektrische BMW i4 (2021)

BMW i4 (2021) first pictures

BMW zal later dit jaar de i4 toevoegen aan het gamma. Vandaag laten ze ons echter al zien hoe die er gaat uit zien.

De i4 mag je best zien als de opvolger van de BMW 4 Reeks Gran Coupé. Met zijn elektrische aandrijving wordt hij het tweede model dat naast de bestaande benzinemotoren aan het gamma wordt toegevoegd, na de iX3. De bedoeling is dat er ook nog een 4 Reeks Gran Coupé met verbrandingsmotor komt maar die zal BMW later presenteren.

BMW i4 (2021) first pictures

Het uiterlijk van de BMW i4 is niet zo baanbrekend als dat van pakweg de BMW iX, vermist hij heel wat gelijkenissen toont met de andere BMW-modellen en hij eigenlijk ook niet zo fel afwijkt van de Concept i4. In de i-lijn herkennen we de blauwe accenten en aangepaste bumpers, zoals je ze ook op de iX3 al zag.

4 seconden, 590 km

BMW lanceert de i4 in verschillende versies, waaronder ook een M Performance-versie. De gewonere versies raken tot 590 kilometer ver, al vertelt BMW nog niet welk accupakket die versie daarvoor zal gebruiken. De M performance-versie zal 530 pk uit het elektroblok halen en daarmee in 4 seconden van 0 naar 100 km/u sprinten. Meer specificaties volgen wanneer BMW alle details van de elektrische i4 onthult binnen een paar weken.

BMW i4 (2021) first pictures

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Jan De Groote 09:55
afbeelding van Jan De Groote

Ik vraag mij toch af waarom die elektrische modellen bewust lelijker gemaakt worden door het gebruiken van die blauwe accenten. Ik heb persoonlijk niets tegen elektrische wagens maar wel tegen het stigmatiseren er van.

this 13:29
afbeelding van this

Smaken en geuren. Ik vind het net een tof detail.
En dat blauw kan je ook gewoon achterwege laten als je andere kleuren kiest. De iX3 kan je ook zonder blauw bestellen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws