Creatief je eigen plaat invullen vanaf april

Dat het cijfer 9 vooraan een gepersonaliseerde nummerplaat niet zo'n goede zet was, kwam hier al aan bod in de reacties. Vanaf eind deze maand kan je dan ook zélf al je plaatkarakters kiezen, op voorwaarde dat het er niet meer dan 8 zijn.

Tot op vandaag kon je de gepersonaliseerde nummerplaten sinds de invoering van het nieuwe systeem herkennen aan de "9" vooraan op de plaat. Dat mensen die zich een gepersonaliseerde plaat cadeau deden die 9 niet zagen zitten, zagen ze bij de DIV aan de daling in het aantal gepersonaliseerde platen en de bijhorende inkomsten.

welke wil jij?

De vraag die bij ons kriebelt is dan wat jij graag op je nummerplaat zou zien. 911-BYE en IAM-469 zijn een beetje te voor de hand liggend en met maximaal 8 karakters -zowel cijfers als letters - kan je je creativiteit de vrije loop laten. Een gepersonaliseerde plaat kost 1.000 euro, al was dat tot nu ook al een soortgelijk bedrag. Wie een bestaande 9-plaat wil laten omzetten naar een nieuwe betaalt niet zo'n hoge som, dat omwisselen kan voor 30 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 09:36
afbeelding van Techno Patat

Kijk dat vind ik nu eens leuk! Die gepersonaliseerde platen met 9 ervoor waren idd stom. Zeker als mensen gewoon hun N-nummerplaat aanvroeger... 9-B-4897 trekt op niet veel! Net als de 9-Jan-111, daar kunnen we nu veel meer mee spelen :P!

Ik weet de mijne al als ik ooit de ijdelheid heb om er ene te kopen: bakker! Zo kent iedereen u toch altijd in een klein dorp en de helft van de mensen spreken me nu al aan met 'bakker' :P!

Aan de ene kant: de wegpiraat die ik ben, iedereen weet zeker dat ik het ben! Maar m'n autosmaak is nu al zo uniek dat iedereen dat toch al weet :P!

Aart Wessels 09:51
afbeelding van Aart Wessels

Is dit met ingang van 1 april toevallig?

Sven 10:16
afbeelding van Sven

Vanaf eind deze maand, eigenlijk. Wij vermoedden ook een aprilgrap maar dan zou men gisteren geen presentatie gedaan hebben, wat ze wel deden.

Mesoerrie 19:07
afbeelding van Mesoerrie

Hele verbetering idd, trok op niets die "9" vooraan
En moeten er nog altijd zowel cijfers als letters in voorkomen?
heb altijd al SAM-999, SAM-111, SAM-001,... of iets in dien aard willen hebben, maar het is nu niet dat ik daar meteen €1000 voor over heb :p

Tim Rosseel 11:52
afbeelding van Tim Rosseel

Wie graag eens in een collectie foto's van deze nieuwe gepersonaliseerde nummerplaten bladert kan steeds terecht op http://www.vanityplates.be/index.php?action=last&2=on

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws