Zo ziet de nieuwe Mini Cooper eruit (2013)

Spyshots Mini Cooper 2013

Het is tijd voor een nieuwe generatie Mini Cooper. Tot nog toe kregen we enkel stevig gecamoufleerde modellen te zien, nu hebben we al interessanter beeldmateriaal te pakken.

De hippe voiture schopte het hele trendy-segment opgang en is ondanks een pak concurrentie nog steeds heer en meester. Al lang niet meer omwille van de personalisatie, wel omwille van de looks en scherp rijgedrag.

Maar ook een Mini Cooper moet af en toe vernieuwd worden, enkel grotere Mini's lanceren heeft weinig zin. En hoewel de nieuwe Mini nog lang niet aan zijn debuut is, hebben we de eerste plaatjes van een niet-gecamoufleerd model.

Die laat duidelijk zien dat ze bij Mini enkele stevige veranderingen doorvoerden in het design. Het eerste dat opvalt zijn de LED-dagverlichting die de koplampen omlijst. Het deed ons persoonlijk even aan de nieuwe Volkswagen Beetle denken. De snoet vooraan wordt wat fijner en ronder, mede dankzij een subtielere grille. Naakte foto's van de achterzijde hebben we niet, daarvoor wordt het nog even wachten.

Onder de kap zouden de Coopers allemaal driecilinders onder de kap krijgen, blokjes die tot 200 pk aankunnen. De gepeperde varianten zelfs 300 pk.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 19:57
afbeelding van Wim

hopelijk zijn de foto's wat vervormd, want veelbelovend ziet dit er niet uit :)

Dequal 17:34
afbeelding van Dequal

Inderdaad, koplampen zijn precies ingestampt en kijken gelijk scheel.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws