Nieuwe BMW 3 Reeks speelt buiten

bmw_3_series_berline_2018_spyshots_nurburgring_1

Bij BMW zijn ze druk bezig de 3 Reeks klaar te stomen voor productie. En zoals elke middenklasseberline tegenwoordig moet ook de nieuwe 3 even over Nurburgring gestuurd worden.

De Groene Hel dient vooral als langeduurtest voor alle onderdelen die met aandrijving en ophanging te maken hebben. BMW beweert alvast dat de 3 Reeks wat dynamischer zal rijden dan zijn voorganger. Het zwaartepunt ligt een centimetertje lager en de wagen weegt zowat 55 kilogram lichter.

aangepaste motor

De huidige testfase schaaft ook de scherpe kantjes van de combinatie motor-versnellingsbak. BMW introduceert op deze 3 Reeks een nieuwe motor die voldoet aan de Euro 6d Temp-emissienormen. Welke motor dat is willen ze niet kwijt, al zou de "gereviseerde viercilinder de krachigste viercilinder zijn die BMW ooit monteerde in een productiemodel". We zijn alvast benieuwd.

bmw_3_series_berline_2018_spyshots_nurburgring

En tenslotte is zo'n uitje op de Nürburgring ook de ideale gelegenheid voor BMW om hun nieuwe collectie camouflageartikelen voor het nieuwe seizoen voor te stellen. Zo kan je de BMW 3 Reeks al zien, en toch ook weer niet. De algemene vormen ken je al, het zijn de details die je nog wil kennen. En laat het net die zijn die BMW nog verhult onder streepjes en vlakjes.

bmw_3_series_berline_2018_spyshots_nurburgring

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws