BMW 2 Reeks Coupe: is dit 'm?

BMW 2 Reeks Coupe lek 2020

Terwijl de instapklasse van BMW grotendeels de overstap naar voorwielaandrijving heeft gemaakt, van 1 hatch tot 2 Gran Tourer, belooft BMW dat de 2 Reeks Coupe zijn achterwielaandrijving mag behouden. Enkele stiekem getrokken plaatjes zouden nu het design wereldkundig maken. Wat vinden jullie?

Vooraleer je verder gaat, neem de korrel zout er maar even bij, want het is onmogelijk met zekerheid te achterhalen of deze stiekem foto's écht, dan wel slimme knutselwerkjes zijn van een digitale artiest. Hoe dan ook werpen de beelden een interessante vraag op. Want hoe gaat de volgende generatie 2 Reeks Coupe er nu uit komen te zien? Wel, dit zou wel eens het uiteindelijk resultaat kunnen worden.

Rare vibe

Een resultaat dat, net zoals de 3 Reeks en Z4, scherp breekt met het gekende design van het merk uit München. De gekende angle eyes vooraan zijn niet meer en het scherp uitgesneden bumperwerk zagen we stiekem ook al op de X2. Lichtpuntje? De twee BMW-nieren blijven qua dimensies binnen de perken.

Achteraan overvalt hetzelfde gevoel ons. De globale dimensies zijn herkenbaar BMW maar de details zijn uitermate a-typisch voor het BMW van vroeger. De lichtencluster lijkt een evolutie op het exemplaar dat we voor het eerst kregen te zien op de 3 Reeks, de uitlaateindes kennen we dan ook weer van de sportievere derivaten van 3- en 8 Reeks. Het lijkt hier dan ook over een M240i te gaan op de plaatjes, met een hoop extreme M Performance-opsmuk.

Wat denken jullie? Fake of real? Knap of brak?

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
FLP 11:28
afbeelding van FLP

Mooi kan je 'm moeilijk noemen..

Yannick 19:33
afbeelding van Yannick

BMW blijft ook maar auto's verzinnen... met ruim 50 modellen (i en hybrides incl).
hoe kan zoiets nog opbrengen. Vroeger had je 12 of 13 modellen bij BMW en dat was nu niet zooo lang geleden

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws