Raad het AMG-model

Mercedes-AMG-Teaser

Update: het is een SLS AMG GT Final Edition
AMG heeft duidelijk ook de teaserfever te pakken. Ze stuurden een nietszeggende foto de wereld in die een nieuw model aankondigt. Raden maar.

AMG stuurde volgende tekst, samen met de foto, de wereld in:

"Want to take a glimpse into the future? Over the next few days we will uncover a new member of the AMG family, bit by bit. This first picture shows a front splitter made of visible carbon. Any idea what is coming?"

Stukje bij beetje gaat AMG dus de komende dagen een nieuw model voorstellen. In het eerst beeld zien we alleszins al wat carbon aan de onderkant van een bumper geplakt. Wie weet welke wagen AMG hier wil voorstellen?

Mercedes-AMG-Teaser
Mercedes-AMG-Teaser
Mercedes-AMG-Teaser

Update: Dit is hem:

SLS AMG GT Final Edition
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 14 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (14)

Plaats een reactie
Carlos 16:14
afbeelding van Carlos

Ik zet mijn geld op de nieuwe opvolger van de SLS. Er wordt gezegd de SLC of GT.

Edit: een zetel is er nu ook al te zien ^^

Techno Patat 18:56
afbeelding van Techno Patat

Een opvolger voor de sls kan, maar die velg die ze geplaatst hebben kon je al krijgen op een C63 AMG. Standaard op een C63 edition 507 zelfs!

De zetel die ze net gepost hebben past ook niet echt in een sportief model pur sang. Het past beter in een sedan (al wil ik dat misschien wel zodat ik gelijk heb :P!)

Ofwel nog een uitzwaaierke voor de C63 die toch wel een begin van een nieuwe periode voor AMG inluidde... Of een sls uitzwaaier kan, maar die zie ik echt niet met C63 velgen geleverd worden!

En de remschijven zijn 'maar' van staal. Dus ofwel is die SLC een licht beestje dat genoeg heeft een stalen schijven, of we landen terug bij de C63... Hmm, gokken blijft iets lastigs :P!

Carlos 19:17
afbeelding van Carlos

Maar het zou een NIEUW lid zijn in de AMG familie. Wat kan je nog maken van een C63 buiten een coupe, sedan en break? :D
De velg lijkt me ook redelijk 'klein' maar inderdaad een C63 type.
De SLS krijgt naar verluid ook een 'Final Edition' dus misschien is het dan deze uitzwaaier. Wat een zonde is want is echt wel een mooie wagen. Zelfs om maar naar te kijken ^^.

Techno Patat 20:40
afbeelding van Techno Patat

Een C63 Black Series was ook een nieuw model hé :-)! Ds misschien dat ze een blackseries-achtig van de sedan maken? Of dat ze een C63 AMG coupé racing series maken om nog een laatste keer alles uit de kast te halen? Want die C heeft echt veel voor AMG gedaan, kzie ze ze daar wel nog iets speciaals mee doen...

Carlos 20:51
afbeelding van Carlos

We shall see tomorrow ^^

Techno Patat 21:16
afbeelding van Techno Patat

Jup! Maar eerst nog een teaser toch? Kben currieus :P!

Carlos 22:00
afbeelding van Carlos

Ja normaal zou er vandaag nog eentje moeten verschijnen.

Edit: mmmm ^^ ben er niet veel wijzer uit geworden.

Yvesw 22:02
afbeelding van Yvesw

Niemand neemt de denkpiste van de B 45 AMG? :-)

Techno Patat 22:08
afbeelding van Techno Patat

Dan nog eerder een viano amg :p!

Carlos 22:23
afbeelding van Carlos

Als dat ze komt!! CHEEEECK ^^
Lichtevracht ben jij het.

Techno Patat 07:43
afbeelding van Techno Patat

Hahahaha, euhm toch niet denkek :p! Awd en veel pk's is dodelijk voor mij :p! Als ik soms nu al zie hoe ik met den Alfa rijd denkek dak met met een .45 amg dood rijd :p! Beter iets dat 2wd is en niet te goed baan houdt en dat je wat voorzichtig moet zijn :p!

Carlos 09:19
afbeelding van Carlos

Ik denk dat je je uw eigen blazen aan het wijsmaken zijt. ^^
Normaal is een AWD net 'veiliger' dus weet niet wat jij allemaal doet 8-).

Carlos 11:40
afbeelding van Carlos

Eeeeeeeuy ^^

Techno Patat 13:02
afbeelding van Techno Patat

Ik had het vannacht al door aan de motorkap dat ze gepost hadden! Jammer van de velgen, verder wel een dik ding :-)! Een mini-blackseries :P!

En @carlos: het probleem is dat je met awd de grenzen zo ver legt dat als het fout loopt het ineens goed fout gaat. Dan ben ik beter af met een auto die je kan doen schuiven aan 30 per uur dan ene die aan 130 pas begint te schuiven (niet normaal wat je moet forceren om die alfa los te krijgen man -.-! De -onder andere- A45 is dan nog zoveel beter qua grip...). Nu heb ik het wel over een auto waar ik maximum 10k km per jaar mee ga afleggen (zoals m'n situatie vanaf volgend jaar normaal gezien is...). Doe je meer EN elke dag van het jaar kilometers ben je veel beter af met AWD! Maar als je het voor het plezier en het kleine kind in jezelf moet doen blijf je beter bij rwd of zelfs een goede fwd!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws