Volvo V40 Facelift [Render]

volvo-v40-facelift-render

Met de gloednieuw XC90, S90 en V90 loopt de V40 visueel duchtig uit tred. Iets dat Volvo volgend maand zal rechttrekken. Letterlijk, want een facelift van de C-segmenter zal in Genève vanonder het doek worden gehaald. Hoe zo'n V40 met '90-styling' er uit kan zien?

Volvo is naar eigen zeggen gestart met 'fase twee van haar transformatieverhaal'. Wat ze daar juist mee bedoelen is niet helemaal duidelijk, maar ons lijk het een hoofdstuk waarin de Zweden al bestaande modellen meer gelijk trekken met de gloednieuwe modellen. Simpeler gezegd; de V40 en consorten het familiegezicht aanmeten van de XC90 en co.

Laat dat net zijn wat Volvo van plan is om voor te stellen in Genève. Want naast de S90 en V90 zal op de stand ook de V40 facelift staan blinken. Belangrijk, want de twee grote loebassen zijn vooral imagowagens, de V40 is samen met de XC60 een belangrijk volumemodel. Op 24 februari zal Volvo alle details vrijlaten van de facelift. Tot dan bedachten we al zelf even het uiterlijk, in de dikste R-design-trim.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
lauw 17:37
afbeelding van lauw

Bijzonder strak !! Hopelijk mogen we dus zoiets verwachten

Sracerr 19:40
afbeelding van Sracerr

De besturing vind ik niet prettig van deze auto. veel Te direct en een matige in/uitstap, je stoot geregeld je kop

Kevin 20:14
afbeelding van Kevin

Zo is het wel heerlijk nice :)

Uw reactie