Techrules TREV: De Chinezen komen met turbinemotoren

techrules-trev-concept-teaser

Het Chinese Techrules wil elektrische energie opwekken uit turbinemotoren. Op het autosalon van Genève staat de TREV in de spotlights, een model dat alternatieven zoekt voor het laadprobleem van de elektrische wagen.

Elke dag bijladen aan het stekkertje in je living is ook niet alles. En niet iedereen wil investeren in een laadpaal, zeker niet wie op een appartementje in de stad woont. Of dat het uitgangspunt is weten we niet, maar Techrules wil alvast een alternatief zoeken om de accu's weer opgeladen te krijgen.

Dat alternatief vinden ze in de TREV, oftwewel de "Turbine-Recharging Electric Vehicle". En volgens de start-up kunnen we ons behalve aan de turbinemotor nog aan allerhande niet eerder vertoonde innovaties verwachten.

cijfers goochelen

Wat ze alvast wel prijsgeven, zijn de radius en het vermogen. De wagen zou 'meer dan 2.000 km ver' rijden en zou een totaalvermogen van zowat 1.044 pk hebben. De start-ups en supercarmerken die dat eerder beweerden zijn niet op één hand te tellen, benieuwd of Techrules verder raakt dan wat plaatjes, een prototypemodel en beloftes.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie