Polestar levert in één klap 30 auto's aan werknemers van Leaseplan België

Polestar 2 vloot

Hoeveel Polestars 2 er momenteel al rond rijden in België? Alvast meer dan dertig! Want Polestar mocht vandaag maar liefst 30 exemplaren van haar 2 leveren aan werknemers van LeasePlan.

Polestar heeft de ambitie om haar momentum hoog te houden. Enerzijds omdat de 2 eindelijk een rechtstreeks alternatief is voor de Tesla Model 3, anderzijds omdat het zustermerk van Volvo het doel heeft om de manier hoe we om gaan met mobiliteit aan te passen. En hoe creëer je aandacht? Door een gigantische vloot te leveren aan een bedrijf natuurlijk!

In naam van de klant

Polestar mocht vandaag dan ook dertig 2's leveren bij LeasePlan België. Dankzij die levering is al meer dan 60% van het wagenpark bij LeasePlan elektrisch. Met de grote levering wil het bedrijf haar werknemers beter klaar stomen voor een emissievrije toekomst. Om zo beter klanten te kunnen begeleiden. Kijk, je opofferen voor het goed van de klanten heet zo iets. Al kunnen we ons ergere zaken inbeelden dan de sleutel te moeten ontvangen van een Polestar 2.

Polestar 2 vloot
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Mathieu 12:52
afbeelding van Mathieu

Zullen wij wel werken en sparen om onze wagen zelf te kunnen betalen. De dag van vandaag zie je meer "dure" leasingwagens rond rijden dan wagens die nog particulier gekocht worden. (neem mijn uitspraak niet te letterlijk a.u.b.)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws