Ik kocht een Mercedes SLK met 300.000 km! | Autofans Retro

Mercedes SLK video autofans

Redacteur Yves heeft tegenwoordig de wind in de haren. Letterlijk, want hij kocht recent een Mercedes SLK. Niet zo maar eentje, wel een SLK 230 Kompressor met meer dan 300.000 km op de teller. Als dat maar goed komt...

Moet je op dit moment de minst populaire Mercedessen van de voorbije 30 jaar opsommen, dan zit de SLK zeker in dat rijtje thuis. Een niet te vergeven fout volgens redacteur Yves. Waardoor hij besloot een exemplaar te kopen om de SLK terug hip te maken!

Nu kon hij voor een grijze SLK met 160.000 km gaan - Autoscout24 staat er tenslotte vol van - maar dan ken je Yves nog niet. Want hij besloot een exemplaar op de kop te tikken met meer dan 300.000 kilometer. Om extra te onderstrepen dat een kilometercijfer maar nét dat is, een cijfer. Kijk zelf hoe opgepept Yves is met zijn aankoop in de video hieronder. En o ja, het kind zoekt nog een naam. Dus moest je een leuke naam weten voor deze blauwe SLK, laat het zeker weten in de comments!

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 12 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (12)

Plaats een reactie
Jos D. 23:16
afbeelding van Jos D.

Laat 'm eens grondig inspecteren. Dan weten we wat de toestand is waarin de wagen verkeert. Want een auto kopen met zulke kilometerstand is geen aardigheid. Alles hangt af van hoe de wagen onderhouden is. En daar wilt het nog wel eens verkeerd mee gaan.

HERMAN DOGGER 10:55
afbeelding van HERMAN DOGGER

Enige tijd geleden een slk 230 gezien met echt 930 K op de teller marktplaats.
KIM een leuke naam ?

a_K 11:56
afbeelding van a_K

Geachte heer, een emocioneel reactie: u zoekt een naam voor uw prachtcar de Mercedes SLK, heb een voor u :
'DINA' Een man, die ook MercSLK bezit, liet me - na een periode van hevig verliefd, mijn grote erotische ervaring - plotseling staan! Hij noemde me DINA. Bevalt u deze naam voor Uw SLK, zal ik hele fijn vinden!
Hartelijk groet, Dina/ Antonia K.

Freddy 15:30
afbeelding van Freddy

Hoi ik heb de zelfde blauwe slk 2oo met 137000 km volledig op gespoten 2j geleden maar het binnen interieur is beige en zwart ik zou alles willen veranderen in blauw en zwart ken je daar iemand voor die dat kan dankjewel bij voorbaat ps uniek wagen heeft een naam nodig skyppie is een mooie naam groetjes freddy

John 01:27
afbeelding van John

Ik zou gaan voor: Ivelka
(YveSLK) :-P

Bruno Hancké 07:05
afbeelding van Bruno Hancké

SLoeKske, is Antwerps, omdat hij dat wel dat wel gaat lusten

Albert Wagenar 07:12
afbeelding van Albert Wagenar

Hoy Yve. Ben zelf bezitter van een grijze SLK 230 van 2002. Ben heel tevreden over mijn cabrio. Machtige auto. Ik woon in Zuidfrankrijk dus rijd vaak open. Jij hebt een prachtig blauw exemplaar, welke hem juist heel exclusief maakt, een " blue jewel". Ik hoop dat je er nog lang veel plezier van zult hebben. Groeten vanuit het zonnige en momenteel hete zuiden!

Verbert Freddy 07:53
afbeelding van Verbert Freddy

Blue Sky

Fred 09:55
afbeelding van Fred

Passende naam zou wel "Ol' Blue Eyes" zijn, of gewoon simpelweg "Zjos".

Dylan 14:14
afbeelding van Dylan

Kocht er 1 voor 2000 met 175.000 op de teller laten keuren 100% goedgekeurd heeft altijd in garage gestaan ben nu de 2 wigenaar sinds eerste datum toelating. Dus dat verhaal kan echt waar zijn.

Reginald De Neef 15:34
afbeelding van Reginald De Neef

Eens een groot onderhoud laten maken, kost misschien wel meer dan de wagen zelf, en het zou best kunnen meevallen.

Raymond 10:54
afbeelding van Raymond

Blue Star ?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws