Wordt de Skoda Enyaq iV dé uitdager van de VW ID.4? [VIDEO]

Skoda Enyaq iV video Autofans

Volkswagen heeft de elektrische ID.4, maar Skoda brouwt van dezelfde ingrediënten deze Enyaq iV. Waarom de Tsjech wellicht de interessantste van de twee is? Wim legt het je uit!

Het MEB-platform van de Volkswagen-groep telt op dit moment al drie producten. Er is in de eerste plaats de elektrische VW ID.3, maar nu ook de ID.4 en deze Skoda Enyaq iV. De Tsjech heeft heel wat gemeen met de ID.4, maar is nipt langer, heeft meer motorversies en een minder duur prijskaartje. Maakt dat van deze Enyaq iV de belangrijkste ID.4-concurrent? Wim neemt je even mee langs de Enyaq iV op de Skoda-tentoonstelling in Autoworld!

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
FLP 09:46
afbeelding van FLP

Ziet er wel een pak beter uit dan de Volkswagen.

BTW, kan er iemand van de website eens naar de accounts kijken? Ik heb 2 maand geleden een account proberen aan te maken, maar dat is nooit geactiveerd geweest door jullie. Toch kan ik mijn nickname niet meer gebruiken omdat deze "aan een geregistreerd gebruiker toebehoort" (ik dus...)
??

Guido 13:45
afbeelding van Guido

Mooie kleur heeft deze uitvoering. Maar welke dit nu precies is? Moon white of Brilliant Silver? Wie kan het het zeggen?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws