DAGBOEK: Leven met een Tesla Model S [Intro]

Rijtest-Tesla-Model-S

Zo'n Tesla Model S, is dat eigenlijk iets deftig om dagdagelijks te gebruiken? Vanaf morgen lossen we die vraag voor jullie op. Vijf dagen lang kan je ons dagboek lezen waarin je tot en met de ritjes naar de bakker kan ontdekken hoe de Model S aan onze verwachtingen voldoet.

Dat het rare jongens zijn daar bij Tesla. Stuur je Nederlandstalige mails naar de Nederlandse PR, krijg je perfecte antwoorden terug in het Engels van iemand anders binnen Tesla. Alsof ze er vertikken om onze derderangstaal te gebruiken. Enfin, we hebben eindelijk een Tesla. Inderdaad, ‘eindelijk’, want normaal gezien stond er al een half jaar geleden een Model S in de Autofansgarage. Echter moest die een dag voor we ermee konden wegzoemen binnen wegens een defect - misschien verkeerde elektriciteit getankt? Een leegte in onze planning die werd opgevuld door de rijtest van de Jeep Grand Cherokee SRT. We geven toe, er zijn slechtere alternatieven. Al spreken we zeker niet van een groener alternatief.

Omdat we later zijn dan het merendeel van onze concullega’s leek het ons dan ook niet meer nuttig om te zaniken over zijn range, de beenruimte op de achterbank en de looks die wel wat weg hebben van een Ford Mondeo. Nee, in de plaats krijg je vanaf morgen, vijf dagen lang, elke dag een stuk uit het dagboek van een Autofanner. Een inzicht van hoe het leven is met een Model S. Van dagdagelijkse beslommeringen tot mogelijks echt zware tekortkomingen van deze tot de verbeelding sprekende bolide.

Want we geven toe, de Model S kan wel op sympathie rekenen binnen onze redactie. Of die hoge verwachtingen kunnen ingelost worden? Dat lees je vanaf morgen...

Lees hier DAG 1, DAG 2, DAG 3, DAG 4, DAG 5

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws