Live op de IAA 2013: Jaguar C-X17

Jaguar-C-X-17-concept-iaa-2013

Een SUV bij Jaguar... dat we dit nog mogen meemaken. En ze waren net zo goed bezig. Ach, het is niets waar we mee verrast worden hier in de Duitsland. De wagen heeft van alle SUV's en SAC's op de markt eentje geleverd dat de keuze tussen een BMW X6 en deze wel heel moeilijk maakt. Steek hier AUB de machtige V8 in, Jaguar

De Azuurblauwe Jaaag is voorzien van de herkenbare neus van de huidige generatie berline's en de kont die onmiskenbaar aan de F-type doet denken. Jaguar pocht ook met hun aluminium-kunsten. De C-X17 heeft de laatste fabricatiesnufjes gebruikt en de reden is simpel. De concurrentie de loef afsteken. Omdat Audi volgend jaar óók een aluminium platform voor zou gaan stellen, op basis van hun MQB platform. Door iets eerder de aandacht te trekken, hoopt Jaguar eerder geassocieerd te worden met aluminium chassis dan hun Duitse concurrent.

Jaguar-C-X-17-concept-iaa-2013

En aandacht hebben ze zeker! De kont geeft ons wel een BMW X6 gevoel en zoals de vaste waardes qua commentatoren hier bij Autofans weten is dat voer voor discussie!

Jaguar-C-X-17-concept-iaa-2013

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws